om mig

Bag denne flotte selvkodet portfolie er jeg, Frederik. Jeg er 17 år, og bor i udkanten af Odense kommune, Fraugde. Jeg brænder 100% for at blive mediegrafiker, og giver mig fuldt ud i alle opgaver. Jeg fungerer godt med at arbejde i små teams, hvor alle kan komme med hver deres input, så opgaven kan løses bedst muligt. Jeg har det også helt fint med at sidde og fordybe mig i enkelte opgaver.

faglige KVALIFIKATIONER

Jeg er vant til at arbejde hårdt, og har haft et fritidsjob siden jeg var 14 år. Jeg elsker at holde mig beskæftiget, og finder stor tilfredsstillelse i at være i gang. Både da jeg arbejdede i Spar og Bilka fik jeg en masse erfaring, med på vejen, som i dag har hjulpet mig i mange situationer. Jeg har lært en masse inden for kundevejledning og service, som har gjort det nemmere for mig at hjælpe kunderne.

personlige KVALIFIKATIONER

Som person er jeg meget glad og åben. Jeg nyder hver dag i ugen og kan ikke vente til jeg færdiguddannet. Jeg har en masse dejligt humør, som jeg ved kan bidrage postitivt til fællesskabet i en presset hverdag.

2015
Afsluttede folkeskolen på holluf pile skole.

2016
Startede på mediegrafiker linjen grundforløb 2.

2017
Startede i praktik hos GLAD

2015
Startede på mediegrafiker linjen grundforløb 1.

2016
Startede på mediegrafiker uddannelsen.

2017
Færdiggjorde praktik hos GLAD